Bra hjälp av en målare

Tjenare mors! I dagens inlägg ska jag berätta om en målare som jag har vänt mig till när jag behövde hjälp med målning och tapetsering hemma i lägenheten i Växjö. Om du behöver en målare och bor här i Växjö eller till och med i Kalmar så ska du absolut kontakta honom. Jag är mycket nöjd med hans arbete och det slutresultatet. Dessutom är han en trevlig kille som alltid är positiv. 

En nära vän till mig målade om ett par rum i villan som han äger och satte upp tapeter i ett par andra rum, men det blev inte riktigt som han tänkt sig och man såg att det inte var en professionell målare som hade gjort det. Min vän grämde sig och efter några veckor slutade det med att han fick ta dit en målare som fick göra om jobbet. Men då blev det bra fast det kostade mycket för min vän som köpt dyra tapeter och färg som inte kom till nytta. Så när jag skulle måla om så ville jag inte göra samma misstag som min vän så jag bestämde mig för att anlita någon som är professionell och det är jag glad för eftersom det blev ett så fint resultat.  

Innan jobbet kunde påbörjas fick jag plocka undan de möbler som stod längs med väggarna och det tog ett tag men med hjälp av en vän gjorde vi det och sedan när denne målare kom var det bara för han att börja jobba på direkten. Han målade väggarna och satte upp nya tapeter i tre rum. 

Kort sagt, behöver du en målare i Växjö eller Kalmar så ska du absolut ta kontakt med den som jag anlitade och hans kontaktuppgifter kan du få när du klickar dig vidare in på hans hemsida.