En massage som befriade mig från ryggsmärtor

God eftermiddag, god eftermiddag. Arbetsveckan lider mot sitt slut, hoppas er vecka har varit bra än så länge och att även er helg blir bra. Jag tänkte idag passa på att prata om ett företag som har hjälpt mig mycket med mina ryggsmärtor, det handlar om Sappos Massage och deras behandlingar inom massage på Lidingö.

Ända sedan jag fick mitt första jobb har jag jobbat väldigt fysiskt, alla jobb sedan dess har krävt bra fysik. Alla jobben har innehållit mycket tunga lyft, vilket jag tror kan ligga som grund till mina ryggsmärtor. Genom alla år har man inte fokuserat på ergonomin och därför har det ibland blivit fel lyftteknik som gjort mer skada än nytta. Nu senare i livet har ryggsmärtorna begränsat mig en aning, vilket jag tillslut blev trött på. Jag ville hitta en lösning för att inte smärtorna skulle kunna hålla mig tillbaka, därför gick jag på en massage på Lidingö hos det här företaget. Jag gick dit med extrema smärtor i ryggen och kom hem nästan helt utan smärtor, massagen var verkligen effektiv för mig. Massören var riktigt duktig på det han gjorde, han kunde känna vart jag behövde extra massage. Han såg hela tiden utifrån mina behov för att jag skulle få möjligheten att bli smärtfri, vilket jag nu efter några massager har blivit. Sedan första gången jag var på massage på Lidingö har jag fortsatt att gå några gånger till eftersom jag ville bli helt fri från smärtorna i ryggen. I dagens läge känner jag inte av några smärtor alls och jag har lärt mig att inte belasta ryggen fel, sedan dess har jag tänkt på hur jag lyfter tunga saker bland annat för att inte få samma smärtor igen.