En nödvändig hälsokonsultation

Hej och välkommen igen! Jag ska idag berätta för dig om när jag gick på en hälsokonsultation i Hallsberg hos företaget GlädjeLyckan. Ni ska få veta varför jag gick dit och ni ska även få reda på hur det gick för mig. Kan ni berätta för mig om ni har gått på en hälsokonsultation någon gång och hur det gick? Jag är väldigt nyfiken.

Det känns som att det är väldigt många som mår dåligt nu, både i kropp och sinne. Man ser att fler och fler personer mår dåligt, men jag kan tro att folk har mått lika dåligt i alla tider, men att det är fler som öppnar upp sig om det. Jag har inte mått dåligt i sinnet, utan jag har bara känt att min kropp inte mår så bra som den borde och då valde jag att gå till GlädjeLyckan för en hälsokonsultation i Hallsberg. Det vi kom fram till är att jag har en inre stress som jag inte riktigt har känt av och att kroppen mår dåligt på grund av att jag äter så dåligt som jag gör. Det var väldigt sant eftersom jag inte äter någonting på dagarna för att jag jobbar istället och när jag väl äter min mat så är det snabbmat så jag får inte riktigt i mig någon näring, vilket inte alls är bra i längden. Efter denna hälsokonsultation i Hallberg hos GlädjeLyckan har jag börjat äta bättre och som mer sallad till exempel och jag har faktiskt börjat må bättre nu. Tänk på att äta rätt och ät många gånger om dagen så att er kropp kan må bra!