Ett riktigt duktig föreläsare

God eftermiddag, god eftermiddag. Jag önskar er en trevlig tisdag och en bra start på den här veckan, se till att ta vara på alla möjligheter som veckan har att erbjuda. I dag hade jag tänkt prata om en föreläsare i Uppsala som verkligen berörde mig under sin föreläsning för någon vecka sedan.

Jag brukar inte tycka det är särskilt roligt att gå på föreläsningar då jag har lätt för att bli rastlös när jag sitter still för länge. Under den här föreläsningen blev jag dock bara mer och mer intresserad ju mer jag hörde, det var tillochmed så att man nästan blev lite ledsen när föreläsningen var slut för att man ville höra mer. Ni förstår ju säkert att det var riktigt intressant, föreläsaren berättade om vilka hinder som han hade stött på i livet och hur han tog sig igenom det. Det pratades mycket om hur man hittar styrkan att ta sig igenom de tuffa saker som sker under livets gång, det var något som verkligen berörde mig på ett sätt jag inte trodde. Även om jag inte har mött samma motgångar som denna föreläsare i Uppsala kunde jag ändå ta till mig det han berättade om och ta lärdom av det, jag kände verkligen att jag kunde relatera trots att jag inte upplevt samma saker. Nu i efterhand är jag så otroligt glad att jag gick på den här föreläsningen, det är verkligen tack vare min mamma som rekommenderade den för mig. Jag fick lyssna på saker jag aldrig hört förut och jag fick lära mig saker jag inte kunde förut. Om du får tillfället att lyssna på denna föreläsare i Uppsala tycker jag verkligen du borde ta chansen, det han hade att säga är viktigt för alla att höra.